[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.19.6″ custom_padding=”0px||0px|”][et_pb_row use_custom_width=”on” width_unit=”off” custom_width_percent=”100%” custom_padding=”0px||0px|” _builder_version=”3.19.6″ module_alignment=”center” padding_top_2=”30px” padding_2_tablet=”0px|||” padding_2_last_edited=”on|desktop”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image src=”https://www.lyxvxo.shop/wp-content/uploads/2019/02/amika-signature-perk-up-dry-shampoo.jpg” _builder_version=”3.19.12″ url=”/produkt/amika-perk-up-dryshampoo/” url_new_window=”on” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text _builder_version=”3.19.12″ header_3_font=”Lato|700|||||||” header_3_text_align=”left” header_3_text_color=”#602534″ header_3_font_size=”30px” header_3_font_size_tablet=”28px” header_3_font_size_phone=”24px” header_3_font_size_last_edited=”on|phone” header_3_line_height=”1.3em”]

Bästa torrschampot!

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.19.12″]

Torrschampo har blivit mer och mer populärt att använda. Vissa använder det för att slippa tvätta håret så ofta, andra använder det för att få volym och textur. Jag själv använder det enbart som en nödlösning när jag inte har tid att tvätta håret.

Jag har provat många olika torrschampon i mina dagar, och jag har aldrig provat något så bra som Amikas Perk Up Dryshampoo

Det gör verkligen precis det som ett torrschampo ska göra: nämligen att ge en fräsch känsla i håret och ta bort fett! Produkten blir inte ’’dammig’’ eller stel i håret, vilket jag uppskattar.

Jag tycker inte om att ha för mycket produktkänsla i håret, med Perk Up Dryshampoo kan man välja hur mycket man vill att den ska ’’kännas’’ i hårbotten. Applicerar man en liten mängd så försvinner den nästan i håret och ger inte så jättemycket känsla. Men om man sprayar på rejält så kan man bygga både volym och textur i håret.

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”/produkt/amika-perk-up-dryshampoo/” button_text=”Shoppen” button_alignment=”left” _builder_version=”3.19.12″ custom_button=”on” button_text_size=”18″ button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#685157″ button_border_color=”#685157″ button_font=”|600||on|||||” button_icon=”%%20%%” box_shadow_style=”preset3″ button_bg_color__hover_enabled=”on” background_layout=”dark” url_new_window=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.19.12″]

Att använda torrschampo som volymkälla är inte helt ovanligt. Men eftersom att torrschampo är till för att ta bort fett så kan man uppleva att man får en väldigt torr hårbotten om man använder torrschampo för ofta. Men detta har Amika en lösning på: Nämligen Amikas Un Done Texturespray!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.19.6″ background_color_1=”#ffffff” background_color_2=”#ffffff” padding_top_1=”15px” padding_right_1=”15px” padding_bottom_1=”25px” padding_left_1=”15px” padding_top_2=”15px” padding_right_2=”15px” padding_bottom_2=”25px” padding_left_2=”15px” custom_css_main_1=”box-shadow: 0 0 25px 0 rgba(0,0,0,0.1);” custom_css_main_2=”box-shadow: 0 0 25px 0 rgba(0,0,0,0.1);” make_equal=”on”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image _builder_version=”3.19.12″ src=”/wp-content/uploads/2018/11/Amika_Texture_Un.Done_VolumeandMatteTextureSpray_5.3oz_bg.jpg” url=”/produkt/un-done-texturespray/” url_new_window=”on” align=”center” max_width=”250px” /][et_pb_text _builder_version=”3.19.12″ text_font_size=”16px” text_orientation=”center” header_3_text_align=”center” header_3_line_height=”1.3em”]

Amikas Un Done Texturespray!

Denna produkt kan du använda i håret varje dag utan att hårbotten blir uttorkad. Un Done Texturespray ger en luftig volym och textur i håret och fungerar att använda både i hårbotten och i hårets längder.

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”/produkt/un-done-texturespray/” button_text=”Shoppen” button_alignment=”center” _builder_version=”3.19.12″ custom_button=”on” button_text_size=”16″ button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#685157″ button_border_color=”#685157″ button_font=”|600||on|||||” button_icon=”%%20%%” box_shadow_style=”preset3″ button_bg_color__hover_enabled=”on” background_layout=”dark” url_new_window=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *