Fab brows, en ögonbrynsskuggspalett med två olika färger i. Produkten finns i tre olika nyanser och som inkluderar 6 olika ögonbrynsmallar. Det är enkelt att hitta sin favorit!

Vad är Fab Brows?

Fab Brows är en parlett med ögonbrynsskuggor och sex olika ögonbryns-mallar. Dessa är till för att du snabbt och enkelt kan skapa perfekta och exakt likadana ögonbryn! Detta är perfekt för dig som har svårt att få till formen på dina ögonbryn eller för dig som kanske har tunna eller sönderplockade ögonbryn. De finns i tre olika nyanser och varje parlett har en ljus och en mörkare skugga samt en pensel och sex ögonbrynsmallar.

Så här gör du:

Välj ut vilken mall som passar ditt ögonbryn bäst och placera mallen på ditt ögonbryn. Du håller mallen på plats med vänster hand om du är högerhänt. Du håller mallen lättast med tumme och pekfinger. Sedan applicerar du ögonbrynsskuggan i mallen med den medföljande penseln.

TIPS! Använd den ljusa färgen längst in på brynet och den mörka färgen längst ut för att få en snygg fade-effekt.

Kundexempel

Här ser ni två exempel på kunder som vi har testat fab brows på. Kunden på den första bilden har inte så mycket ögonbryn, men det är ändå väldigt enkelt och smidigt att få bryn med dessa mallar. Kunden på andra bilden har en snygg form, men har problem med att brynen är lite korta, och då passar den mallen perfekt!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *